Läsarmail

Mail från Emma om mystiska platser i Lindesberg:

Först av allt vill jag säga att jag älskar din blogg:D

jag tänkte tipsa dig lite om platser i min stad där jag bor (lindesberg) ,Som verkar vara lite övernaturliga iaf om man kollar på namnet på ställena.

Första platsen, vi har ett stort pentagram inbyggt i kullerstenarna och när man står där så känner man en stor energi källa.
jag kollade upp det lite gran och det sades vara en avrättningsplats för häxor.
Hörde också att det kan vara en ”kompass” för våra religoner där spetsarna pekar åt vilket håll som är vilken religon. Det som är lite komiskt är att pentagrammet ligger utanför gynekologmottagningen *lol*
vet dock inte så jätte mycket om detta, eller vet inte mycket om något knappt alls:P hehe

Iaf andra platsen: brudstenen, det är en gammal sägen, om en brud som skulle gifta sig med en man, hon ville inte gifta sig med denne man för att hon var förälskad i en annan, så hon rymde med mannen hon älskade, och maken hon skulle gifta sig med, gömde sig bakom en sten och hoppade fram och skrämde hästen så bruden trillade av och slog huvudet i stenen och dog. därav brudstenen.
det finns många varianter av hur det hände. Hennes pappa sades att det var han som gömde sig bakom stenen och skrämde hästen och orsakade dotterns död, men jag vet inte vilken som är sann.

Det tredje stället, vi har en kyrka som heter kyrkberget, och det skumma med den är att kyrkan är byggd under jord. vissa säger att det var ett gruvschakt, men jag tror inte det, Iaf kan kan komma in genom att klättra in genom kyrktornet, (det är det ända som sticker upp från marken) jag har inte riktigt vågat att klättra in, men min bror gjorde det och han kände av en hemsk energi som gjorde ”ont” vet ej hur jag ska formulera det, men han sade att det finns mycket ondska där, så efter att han sade det så tror jag att det inte är en vanlig kyrka..

Det fjärde stället: lucifers kyrka,
den är skapad av en stor gran som har format smågranar till en rund cirkel så den stora är ”beskyddad” typ.
det sägs att häxorna stannar där för att vila, innan dem åker till blåkulla.

Det finns säkert mer ställen som har en paranormal aktivitet,men vet tyvärr inte alla ställen:P

Hoppas det var något som du fastnade för =)

Ha det bra // Emma
Min blogg:http://schitzophrenia.blogg.se/

8 svar

  1. roligt att du lade upp det jag skrev om på din blogg =)

  2. Vill bara säga att tornet på kyrkberget är ingen kyrka utan ett gammalt vattentorn 🙂 Det används inte längre. Så det är inget mystikt med det. Fast kan hålla med om att det är lite kusligt därnere.

  3. läbbit hihi älskar spöken synd att man fåe ont i ruman av o sita stilla

  4. Ser man! Jag bodde i Frövi (tillhör Lindesbergs kommun) förut och varit i Lindesberg många gånger, men aldrig hört eller sett talas om de mystiska ställen! Bara framförallt bor faktiskt en känd medium Terry Evans där ;).

  5. Sitter här och vill gärna åka till Lucifers kyrka men hittar ingen vägbeskrivning!!! Nån som vet hur man hittar dit? kommer från örebro!

  6. Tänkte vissa hur en orb ser ut på film då det full aktivitet där ja bor å brukar ställa frågor å stämmer frågan åker en lr flera orbs förbi + att man ryser

    http://m.youtube.com/watch?v=jb2c2AZc4Oo&feature=c4-feed-u

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: