Läsarsidan

På den här sidan publicerar jag er läsares övernaturliga upplevelser och visar era mystiska foton.   ^_^ Jag tolkar även era drömmar om ni skickar in dem. (Tyvärr tolkar jag inga drömmar just nu eftersom jag inte har den tid som krävs för tillfället)

Har du själv något att berätta? Då tycker jag att du ska dela med dig!

Maila mig din berättelse till missmagicgirl@hotmail.se så publicerar jag den här!

Om du har en blogg eller hemsida som du vill att jag länkar till så säg det. Om du vill vara anonym så går det självklart bra det med.
Ja, nu ska jag sluta prata så att du kan ta del av berättelserna i stället. Sitter du i beredd i ett mörkt rum med ett fladdrande stearinljus? I sånt fall rekommenderar jag att du tänder en lampa!

Läsarnas historier.

Läsarfoton och videor.

Läsarnas drömmar och drömtolkningar. 

Övriga spännande läsarmail:

Mail från Emma om mystiska platser i Lindesberg.

Lilithas beskrivningar om sina UKU-upplevelser.

Upplevelser efter hypnos.

Nordisk mytologi


72 svar

 1. lästigt!

 2. Hej! Tycker din Hemssida eller aa är gettebra. den e oxå spännande. Men jag undrar hur du hittar allt. tycker du det är spännande själv? är du en sån där som tror på magi?Är du goth?? Jag är nämligen oxå ganska intresserad av sånt där.<3 Tack på förhand!!

  • Hej AMME!
   Tack så jättemycket! 🙂
   Ja jag tror på magi och de flesta övernaturliga fenomen. 🙂 Det är verkligen mina största intressen och här på bloggen får jag utlopp för det. 🙂
   Läser en massa böcker och på nätet om det och då upptäcker jag mer och mer spännande på det sättet. Är något av en mysterie-nörd. ^_^;;
   Kul att du också är intresserad av det övernaturliga. Det är verkligen spännande.
   Jo, jag är gothare. Det är lustigt för jag har aldrig sagt det på bloggen men ändå så tycks många räkna ut det. Vad är det som avslöjar mig? ^^
   ha det bra!

 3. Tycker de är coolt!!

 4. hej mismagic jag har drömt en dröm sen jag var liten. jag är evigttacksam om du tyder den. först kommer jag in i ett rum med gråt tak och gråa väggar det är olika gammla speglar på alla väggar utom en där är det bara en, jag går till den första spegelen men jag ser inte min spegelbild sen krosas spegelen, sen går jag till den andra och jag ser min spegelbild sen krossas den också, sen går jag till den andra och jag ser min spegelbild sen krossas den också, sen går jag till den andra och jag ser min spegelbild sen krossas den ocksåvidare, tills jag kommer till den väggen med en spegel då ser jag nån anan där jag komer alldrig ihåg hur perssonen serutt sen vaknar jag för några veckor sen när jag låg och drömde den drömen vakna jag av min spegel välte och sprack. det är något fel på mig mina föräldrar tycker jag är konstig hjälp mig snälla!

  • Hej Jotsy!
   Det är såklart svårt att tolka din dröm när jag vet så lite om dig. Drömmar talar ju ofta om saker om den livssituation man är i och kan betyda olika saker beroende på hur ens liv ser ut. Drömmar är meddelanden till oss från vårt undermedvetna.
   Men jag skulle väl tolka din dröm ungefär som följande. Speglar står alltid i drömmar för självbild. Hur man ser sig själv och hur man tror att andra ser och uppfattar en. Hur man ”speglar sig i andra”. Speglarna som spricker står för krossad självbild. Jag tycker inte att det är okej av dina föräldrar att kalla dig konstig. När de gör det spräcker de på sätt och vis din självbild och det är det drömmarna visar.
   Det låter som att dessa drömmar verkligen plågar dig. Men det enda sättet att bekämpa dem är att ta itu med de problem de återspeglar i verkligheten.
   Skulle rekommendera dig att gå och prata med någon om du mår dåligt på grund av drömmarna.
   Jag önskar dig frid och bra drömmar!
   Kram M.

 5. tack missmagic tack så hemskt mycke det funkar verkligen!!!

  kram

 6. *mismagic. personen jag ser i den sista spegelen påminer om en svart skepnad som jag tycker ha set skymten på sista tiden på kvälarna. men det är väl nog bara jag som är nervös och knäp va?

  • Hej Jotsy!
   Låter ju lite skumt. Det är ju svårt att veta. Du aknske är en sån som är känslig för andevärlden och att det är därför du känner av sådant här underligt.
   Men det kan ju vara inbillning också. Kanske känns lugnare att tro det? ^_^ Men i vilket fall som helst behöver du inte oroa dig. Andevärlden ska inte kunna skada oss även om det är det du känner av.

 7. på din Twitter skrev du att du hade sett något ”ben” på taken på (vad det nu va för hus?) Vad tror du att det kan vara?

  • Hej Rose!
   Ja, på taket till Kulturhuset vid Sergelstorg. Det är jätteskumt.
   Jag och en kompis var där för några dagar sedan och då såg vi det. Något som mest av allt liknar ett ben med en gympasko som sticker ut från taket.
   Jag har googlat för att ta reda på om benet är en del av en utställning typ ”finn fem ben” eller ”hitta båda benen” men jag lyckas inte hitta något info om det alls.
   Vet inte vad jag ska tro.
   Nu vet jag ju inte var du bor men om du har vägarna förbi drottninggatan så rekommenderar jag att du kollar in det. Mysko är det. ”_”

 8. JO du skrev till mig och kanske några andra att du skriver en bok:) Hur får du inspiration? på min bok har jag fastnat helt XD. Lots of love Rose

  • Ja, det är olika. Mest av allt får jag inspiration genom att lyssna på musik. 🙂 Sen samlar jag på foton och målningar jag tycker är inspirerande som jag sparar i en mapp på datorn.
   Får ofta inspiration genom att kolla igenom den mappen. 🙂
   Annars så handlar det för mig mest om att göra ett schema där jag bestämmer mig för att skriva två timmar om dagen eller så och sedan följa det utan undantag vare sig jag har inspiration eller ej.

 9. Hej1(igen)
  ska faktiskt snart till Stockholm(eller typ till sommaren) så jag ska lugnt kolla på det. Men du få ha det så bra och lycka till med boken.
  P.S nar du ger ut den så ska jag köpa den.

 10. Hej! Din blogg gör mig så glad. Alltså jag kan inte sova på nätterna(Nästan) för jag vill så gärna läsa din blogg. Jag ÄLSKAR ”Oknytt” och de okända. Loch ness odjuret ”nessie” är så intressant. sånt håller mig vaken om nätterna. Alltså allt är bara så underbart att läsa. Det gör min dag. Jag har alltid trott på oknytt och sånt och kommer alltid göra det. Brukar läsa sådana böcker. T.ex ”Spiderwick”. Aja du får Iaf har det så bra

  MVH//R

  • Hej Rose!
   Tack så jättemycket! Din kommentar gjorde min dag flera grader bättre! 🙂
   Härligt att du också älskar det okända. Men det är ju ett helt underbart ämne. Ju mer man får veta desto mer fascinerad blir man.
   Världen är så full av magi och saker vi inte vet om och när man börjar ana det blir allt mycket mer spännande på en gång. 🙂
   Ha det underbart! Och tack än en gång för din fina kommentar!
   Kram! M.

 11. Hej! Vad är ditt favvo oknytt?

  • Hej Rose!
   Oj, svårt! Har ju så många favoriter…. *tänker så det knakar* 🙂
   Hmm, alver har ju alltid varit en stor favorit. Men det var mer förut. Då klädde jag mig till och med som en…
   Älvor är ju fascinerande och dem tror jag finns också. Troll är också en stor favorit. Tycker de är så intressanta och det finns så många spännande myter om dem.
   Tja, man kan nog säga att de tre är de som jag gillar mest. 🙂

 12. Hej!Jag har drömt om att jag klättrar upp för ett berg med sopor fast lite in i drömmen ser jag att det e lik sen ramlar jag ner från berget av lik å vaknar av en duns i ryggen fast jag ligger i sängen:(Vad betyder det?Tacksam för svar //Ronja(Roxxy)

  • Hej Ronja!
   Jag skulle tolka din dröm som att du kämpar för något du egentligen inte är motiverad för. Något du tvingar dig att göra.
   Att klättra är ju ett hårt arbete med det du klättrar upp för är ju något som du tycker är värdelöst. Sopor. Skräp ingen vill ha. Sen när bilden förändras till lik så blir metaforen ännu tydligare.
   Lik är ju verkligen något dött. Det du kämpar dig upp för har inget värde och du känner dig illa berörd av det. Trotts det så tvingar du dig upp.
   Jag tolkar det därför som att du håller på med något som du inte känner någon motivation för men som du tvingar dig till ändå.
   Det är därför du faller. Man kan inte lyckas med något som är så slitsamt och som känns så meningslöst.
   Jag vet ju inget om dig men jag hoppas att du tycker att tolkningen hjälper något i alla fall. 🙂

   • Tack så gätte mycket, det ska jag fundera över!:)

 13. Hej!
  Har drömt en dröm som jag vill blir tolkald.
  Befinner mig i ett stort slott.Men allt omkring i slottet ligger som i vinterdvala.Omkring mig bland möbler är allt som frusit till is.Men plötsligt då jag står där längre fram i den stora salen.Så sitter ett livs levande lejon på min ena sida. Jag får klappa lejonet,han gör mig ingenting.Han bara tittar på mig.Drömmen slutar att jag går igenom ett stort växthus
  med blommor och gröna växter,och solen skiner in i växthuset.Jag tycker det var en underbar dröm.Precis som i en saga.

  • Hej Sigrid!
   Vilken fantastisk dröm. Det där vill jag också drömma! 🙂
   Slottet du befinner dig i kan ses som en symbol för delar av din egen person. Att allt där tycks fruset kan stå för tankar eller känslor du lägger band på.
   Lejonet står för kraften hos dina känslor eller fysiska krafter. En positiv och stark symbol. Växthuset känns ju som en väldigt bra bild. En plats där nytt liv, nya idéer och projekt kan odlas. Vilket ju ger en positiv kontrast mot vinterdvale-känslan över miljöerna på slottet.
   Det är ingen tvekan om att du går mot ljusa tider.

 14. Hej! Jag skickade dig nyss lite saker jag varigt med om men kan du tolka drömmar? jag skickade via e-post vad som hände vid drömmen. Här är den: jag drömde om att någon attackerade mig.minns att den hade klor. jag var i mitt rum och när jag vaknade hade jag flera blåmärken och rivsår. jag skyllde på att min katt rev mig, blåmärkerna döljde jag men flera personer såg en av dom som var på armen, då sa jag att jag inte visste vart den kom ifrån.
  Vet inte om den betyder något speciellt, men skulle vara tacksam för svar ^^. //Johanna

  • Hej Johanna!
   Eftersom du faktiskt fick fysiska skador av denna dröm så tror jag att drömmen är resultatet av att något rev dig i verkligheten.
   Det kan ju ha varit din katt men det där med blåmärken låter väldigt mystiskt.
   Kan tyvärr inte ge dig något svar på vad de beror på. Hoppas du slipper vara med om något liknande igen.
   Tyvärr kan jag nog inte ge mer svar än så…
   Har fått ditt mail i alla fall och kommer snart publicera det här.

 15. Hej! tack för en underbar blogg 😀
  ända sen ja va liten har jag känt av övernaturliga saker, lika så min pappa.
  Jag har en kille som bor i ett gammalt hus utanför kisa, det är allmänt känt att det spökar där. Men en grej som hände där gör att jag inte vågar ligga i hans rum själv när jag ska sova och det va såhär:
  Min kille var tvungen att gå på toa och jag ligger kvar i hans säng, helt mörkt i rummen, rätt som det är känner jag att någon eller något lägger sig över mig o det blir en tyngd så att jag inte kan röra mig, jag ligger skit rädd!! känns som en evighet, sen kommer min kille in i rummet och då känner jag att tyngden försvinner. Jag var fortfarande asrädd men jag säger åt min kille att hålla om mig. sen när jag ligger o försöker komma över det som hände känner jag att någon nyper tag i min tå! ja låg o tänkte ”försvinn försvinn försvinn” och sedan dess har jag faktiskt inte upplevt nått spökligt i det huset 🙂
  Tack för att jag fick berätta ^^

  • Hej Rebecca!
   Fy, vilken otäck upplevelse!
   fantastiskt dock att du liksom lyckades mota bort vad det nu var när du tänkte ”försvinn”.
   Läskigt verkligen. Hoppas ni får fortsätta att vara i fred från spöken.
   Och tack för att du delade med dig av din upplevelse här! 🙂

 16. Hej! Kanske du kan hjälpa mig?
  Jag har fem dagar i rad fått besök av en stor jättefin nässelfjäril, och det börjar kännas som mer än en slump. Är jag i vardagsrummet stannar den där, är jag någon annanstans i min bostad letar den upp mig och håller sig i min närhet. (Den kanske fortsätter komma fler dagar… vad vet jag.)

  Är det något den vill säga mig?

  • hej datingforlove!
   Åh, vad trevligt det låter att en fjäril valt ut dig!
   Om man ska tänka på den som ett tecken eller omen så står ju fjärilar för själen och flygande tankar.
   Den är ju också en väldigt naturlig symbol för transformation och förändring.
   Man skulle ju kunna tolka den som ett tecken för en förändring eller transformation på ett andligt plan.
   Så skulle jag nog se det i alla fall. 🙂
   Eller så är den kanske anden från en död släkting eller så?

 17. Vilken jättefin sida du har! Så bra du skriver, tur det finns unga som är inne på samma linje som vi ”gamla” häxor – hmmm 🙂

  • Hej Kajsa!
   Tack så mycket! 🙂
   Jag älskar allt övernaturligt och magiskt och vill bara lära mig ännu mer. Kul att du gillar det jag skriver. 🙂

 18. Jag ÄLSKAR övenaturliga och magiska saker och det du skriver är suveränt!!!!!!!!!!!!!!! Så mycket info!!!!!!!!! Jippi!!!!!!!!!

  • Hej Bloody Rose!
   Åh tack så jätte, jättemycket! 😀 Vad underbart att höra att du uppskattar min blogg.
   Ja, det övernaturliga är sååååå spännande! 🙂

 19. hej jag har en dröm (såg att du typ tyder på det du tror att det kan vara) jag har drömt åtaliga gånger, under ett par år att jag lixom befinner mig i en tråd, först ser jag tråden sen vips är jag i den, sen vandrar jag genom denna och ser en massa minnen på sidorna lixom, (saker som har hänt och är sanna) jag fattar inte varför jag har drömt den så många gånger och det är alltid likadant, men minnena byggs lixom på… varje gång sen när jag vaknar så har jag en konstig känsla inom mig och mår nästan lite dåligt. men vet inte av vilken anledning.

  • Hej Johansson!
   Tja, det första jag tänker när jag läser om din dröm är att den försöker visa dig ett samband mellan händelser i ditt liv.
   En tråd associerar man ju med utryck som att ”inte tappa tråden” och ”ha en röd tråd i en berättelse”. En tråd skulle jag därför tolka som en symbol för något som binder ihop och är gemensamt för ett sammanhang.
   Nu vet jag ju inte vilka slags minnen du ser på sidorna av ”tråden”. Men jag tror att nyckeln till att förstå vad drömmen vill säga är att fundera över vad minnena har gemensamt. Finns det någon reaktion, situation, stämning, person eller något som är gemensamt för dem?
   Om du vill (i fall det inte är för personligt) så får du gärna berätta vad det är för sorts minnen. Det skulle göra det lättare att tolka din dröm för mig. Annars så hoppas jag att de funderingar jag kom med nu i alla fall är till någon hjälp med din egen tolkning.

 20. Hej igen 🙂
  det är små glimtar av minnen jag har tillsammans med min pappa (många av dem iallafall) han är bortgången sen jag var 4 år, och det finns några få tillfällen jag minns tillsammans med honom som dyker upp, helt konstiga saker som tex den gången han tvättade ett gosedjur jag tappat utomhus i en vattenpöl som han hänger upp i öronen i klädnypor ute på hans veranda. sen är det helt random minnen som handlar om helt vanliga dagar typ som när jag varit en dag i stallet då jag hade mina hästar (har dem inte kvar längre) men det är dom minnena som rör min pappa som är starkast..sen har det funnits gånger jag ”ser” saker i drömmen som jag själv inte kan minnas men som jag fått intygat har hänt (saker då jag var liten bebis typ) tror du att det har å göra nånting med min pappa, kan människor på ”andra” sidan ta kontakt i drömmar? varför gör han då det på det sättet som drömmen är ? haha låter ju helflummigt när jag förklarar men 🙂

 21. Det hände en konstig sak på musiken.Jag såg en sirkel av vit ljus på mattan men när jag tittade närmare försvan det.Ochdet försviner saker hema hos mig.Man lägger e.x nyklar på en hylla i hallen sen försviner dom och sen hittar man dom på köksbordet(där man redan har letat???).Vet någon vad det kan bero på? LOLO LYKS

 22. undrar en sak, kan du inte skriva en artikel om blodsbröder och blodssystrar

 23. På vikingatiden trode folk att om man skar upp ett sår på insidan av handleden på 2 personer och sen satte såren mot varandra så blev man blodsbröder eller blodssystrar(beroende på om man var män eller kvinnor)eftersom man blandade blod ochman trode ochså att ett sånt band var starkare än mellan riktiga syskon.

 24. Föresten,jag såg en smile^_^ nästan högst upp på sidan. Vad är det????????????????????????-_-?

 25. Den där jätte lilla smilen till höger nästan högst upp på sidan 0_o

  • Hej LOLO LYKS!
   Ha, ha jaså den! Den bara hör till layouten helt enkelt. 🙂 Jag brukar tänka att det är en liten maskot till bloggen. ^^

 26. hejsan!
  Jo jag undrar ifall man själv måste ha varit med om sakerna man vill skriva om och berätta? jag vet nämligen väldigt många kring mig (t.ex min mamma) som har varit med om mer eller mindre underliga saker. Det vore roligt att få skriva om dem med!
  (tur för mig att jag aldrig har varit med om något riktigt läskigt.. haha)
  Cred till den bästa bloggen!

  • Hej Josefin!
   Det är inget krav att du själv måste ha varit med om sakerna. Du får jättegärna berätta om vad din familj och vänner har upplevt.
   Så skriv gärna och berätta! Ska bli jättespännande att läsa! 🙂

   Åh, tack så mycket för att du gillar min blogg! 😀

 27. Tjena Miss.
  Kan du SNÄLLA inte skriva om någonting läskigt snart *ber och bönar*

 28. Hej! Finns det fler kryptozoologiska varelser ä storsjöodjuret i Sverige? 😀

  • Hej Erik!
   Storsjö odjuret är nog det mest kända. Men sen finns det ju hur många som helst till som kanske bara är lokalt kända.
   Tillexempel har vi ett storsjöodjur nära mitt sommarställe i Lappland. 🙂
   Kommer lugnt skriva om fler svenska väsen i framtiden.

 29. Har du skrivit något inlägg om födelsemärken. Har ett littet på insidan av handleden som jag aldrig har tänkt på. Men i mars när jag fyllde 14 fick jag boken ‘fallen ängel’ av en av mina kompisar. Nu när jag lånade andra boken på biblan kom jag att tänka på det igen eftersom födelsemärken spelar en rätt viktig roll i första boken.

 30. Nästan mina oxå

 31. Hej, du har verkligen en super bra blogg! Jag själv har också en blogg om det övernaturliga (dock nystartad) och det var på så sätt jag hittade din. Du får gärna länka min blogg 🙂

  http://mysterylegends.blogg.se/

 32. Hej!
  Jag har en fråga jag inte kan släppa.
  Inatt drömde jag att jag födde ett barn. Det var så verkligt, jag kunde känna barnets värme på bröstet och barnets lukt, och jag var så lycklig och satt och höll den lilla.
  Väcktes av att min pappa ringde kl 05.00 och berättade att min farmor gått bort 04.56.
  Kan det vara ett tecken från min farmor? Att hon nu gått bort, och vill lämna sin plats åt en nytt liv? Har du någonsin hört om någon son upplevt samma sak?
  Väldigt tacksam för svar då jag inte kan sluta att tänka på detta.
  Med vänlig hälsning,
  Sandra. N

  • Hej Sandra!
   Hmm, personligen så skulle jag tolka en dröm om att få barn som att du är i en process av att skapa något.
   Kanske ett projekt eller så. Något kreativt som du formar.
   Men din tolkning är väldigt fin och jag tycker att man måste gå lite efter sin intuition när det gäller drömmar.
   Kändes det som ett meddelande från din farmor så tror jag det är det.

 33. Kul blogg. Vi har skrivit en deckare med övernaturliga ingredienser. Du får gärna länka till oss om du vill, och vill du ha gästinlägg om det svåra med att skriva om övernaturligt ett trovärdigt sätt så fixar jag det. Maila i så fall på info@johnromeo.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: