16: Änglar och julmirakler

Bakom dagens lucka hittar vi en vacker guldfjäder. Vi ska titta närmare på en flickas julmirakel och eventuella kontakt med en ängel.

I början av 2000-talet började en flicka vid namn Brittanie vara med om ett mystiskt fenomen. Allt började med att hon på julafton hörde ett mystiskt knackande på dörren. När hon och familjen öppnade fanns ingen där ute men på dörrtrappan låg det ett paket. På paketet stod det ”till Brittanie”. Inuti låg det en vacker gyllene fjäder. Brittanies släktingar skojade om att det var en present från Brittanies skyddängel. Efter denna första fjäder började Brittanie få en gyllene fjäder varje jul. Fjädrarna kom inte i paket utan dök upp på de mest mystiska platser. Ett år hittade hon en i en godisaffär. När hon frågade vad den kostade så visade det sig att expediten inte visste var fjädern kom ifrån. Ett annat år hittade hon en i sin ryggsäck.

Ett annat år lekte Brittanie under ett träd i trädgården och råkade snubbla och stänga av jul ljuslingorna. När ljuset några sekunder senare sattes på igen hade en gyllene fjäder uppenbarat sig i trädet. Den hade en lapp på sig där det stod: ”always belive”.
Om man vill vara skeptisk skulle man lätt kunna avfärda den historia som att det är Brittanies föräldrar som ger henne fjädrarna för att höja julmagin. Men i sånt fall är föräldrarna bra på att få fjädrarna att dyka upp på väldigt oförklarliga sätt… Jag tycker att vi, för julstämningens skull, tror att det är Britanies skyddsängel som ger henne fjädrarna varje år. 🙂
Faktum är att många har berättat liknande historier där fjädrar dykt upp på märkliga ställen. Detta brukar tas som ett tecken från änglar.

Jag rekommenderar även att ni läser mitt änglainlägg HÄR.

Vad tror ni?

3 svar

  1. Det här hände i våras när jag var uppe sent på natten och lägga mig i sängen och sen satt upp i sängen och surfade plötsligt hörde jag en änglaröst ropade på mitt namn lika högt och tydligt och korrekt precis som när man talar lika högt och tydligt som att säga hej till någon i vardagen och hon såg på mig med sitt blonda halvvågiga hår mitt i rummet med min inre syn!

  2. Tack själv för din intressanta information. Väldigt spännande (och lite läskigt) hur folk kunde spara en amputerad hand :-O
    Ja, jag skulle bli ganska handfallen om jag hittade en sån i någons skåp. Men nu efter att ha läst din kommentar så skulle jag ju åtminstone veta vad det hela handlade om. Därför skulle jag inte skrikandes slänga bort handen utan ta hand om den så dess ägare inte blir ledsen.
    Det är intressant hur den kristna synen på efterlivet har förändrats så…. När skedde denna förändring? Vet du det? Är det en ny sak att människor kan bli änglar efter döden?
    Spännande i alla fall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: