Fjärrskådning ger sanningen om aliens?

1996 utfördes ett experiment av American Association of Remote Viewers, Inc som gick ut på att besvara de frågor vi har om ufon och aliens med hjälp av fjärrskådning.

Frågor som stäldes är hur länge utomjordingarna varit här, vad deras syfte är, var vi människor kommer från, och vilken sorts kontakt människor haft med aliens (inte dåligt!). I dagens inlägg ska vi titta närmare på detta experiment och svaren som kom fram.

Innan vi går in på alla spännande frågor och svar vill jag börja med att säga några ord om fjärrskådning.
Fjärrskådning utförs av personer med starka psykiska förmågor, till exempel klärvoyanta. En egenskap ni kan läsa mer om HÄR.
Fjärrskådning räknas som pseudovetenskap. Men det är ändå ett av de paranormala fenomenen som behandlats mest seriöst.
Det mest kända forskningsprogrammet är känt som Stargate Project och den amerikanska regeringen investerade 20 miljoner dollar i det. En av deltagarna i det belönades för att ha fjärrskådat viktig information som inte var tillgänglig från någon annan källa. Projektet lades dock ner 1995 och det råder mycket delade meningar om fjärrsyn fungerar eller inte.

Okej, men nu tillbaka till American Association of Remote Viewers –experimentet.
Detta experiment utformades med blindfrågor. Varje fråga fick ett nummer. Varken fjärrskådaren eller frågeställaren visste vilken fråga som låg bakom numret. Trots detta kom fem av de sju deltagarna in på ufon i sitt fjärrskådande. Efter att deltagarna besvarat de hemliga frågorna fick de ibland följdfrågor mer direkt. Experimentet höll på under cirka 2 månader.

Låt oss titta på vilka frågor som ställdes och vilka svar som kom fram.
När deltagarna tillfrågades om hur ufon kunde fungera blev det mest diffusa beskrivningar av underliga material, konstiga former och ljus.
Men en av deltagarna fångade upp lite mer och berättade om ett ufo byggt 200 år in i framtiden som rest hit. En annan person sa att om man jämförde vår teknik med deras så låg deras ungefär två eller tretusen år före oss.

Deltagarna sa också att det fanns utomjordiska baser inuti berg och på havsbotten. Dessa baser befolkades inte bara av en sorts utomjordingar utan av flera olika sorter som tydligen funnit med oss i tusentals år. (Wow, egentligen borde man kanske inte kalla dem för utomjordingar?).

Deltagarna fick frågan om den utomjordiska teknologin möjligen finns i händerna på regeringen. Detta splittrade deltagarna en aning.
Alla deltagarna ansåg att det på jorden pågick arbete med att försöka förstå och duplicera utomjordisk teknologi. Men att den amerikanska regeringen skulle ha tillgång till denna teknik såg bara hälften tecken på.
En senare fråga var om det skett kontakter mellan regeringar och utomjordingar. Där fick många intressanta syner som tydde på att kontakt förekommit.

En av de mest intressanta scener som fångades upp var ett möte mellan president Dwight Eisenhower och utomjordingar. Under detta möte berättade utomjordingarna att vi inte behöver frukta dem. Att de är här för att hjälpa till med vår utveckling eftersom våra förfäder har övergivit oss. De vill hålla kontakten med oss och berättade att de varit med oss långt före vår dokumenterade historias början. Presidenten sa att han ville ha vänskap och samarbete med utomjordingarna och de sa att de ville ha detsamma (nice!). Sen upplevde den fjärrskådande hur en av utomjordingarna såg rakt på honom och sa att de tydligen hade en besökare innan synen avbröts.

En annan deltagares medvetande blev under fjärrskådningen förflyttad till vad den upplevde som ett väl upplyst rum. Där berättade utomjordingarna (som beskrev som de klassiska grå med stora ögon) att vi skapats som en blandning mellan tidiga människor och utomjordingarnas förfäder.
(Vilket får mig att tänka på beskrivningar både i bibeln och andra mytologier där fallna änglar / gudomliga varelser går ner på jorden och får barn med mänskliga kvinnor. Finns det en koppling här måntro?).
De kom även fram att utomjordingarnas uppgift var att bevara livet på jorden. De sa att vi människor hamnat mitt i en större rymdkonflikt.

Denna större konflikt var något som många av fjärrskådarna återkom till men det var svårt att komma fram till några mer ordentliga detaljer än att det finns två grupper i konflikt med varandra och att jorden och dess befolkning har en slags nyckelroll i deras strid.

Det är fascinerande hur deltagarna i detta experiment fick så starka upplevelser och att deras vittnesmål inte motsäger varandra särskilt mycket. Två av deltagarna fick rita bilder av en av platserna de beskrivit. Bilderna blev i princip identiska.
Ännu mer information kom så klart fram i experimentet än det jag har beskrivit här.
Detta är bara en allmän överblick. För er som vill veta ännu mer om detta experiment kan jag rekommendera Jim Marrs bok Alien Agenda.

Vad tror ni om allt detta?

Kan det deltagarna berättade vara sant?

Tror ni att fjärrskådning är en pålitlig teknik att använda för denna typ av undersökningar?

38 svar

  • Hej Boris!
   Ah, det lät ju inte så positivt för oss alien-fans. ;_;
   Men om andra sidan, de kanske inte kan hitta nån befolkad planet med samma livsförutsättningar som jorden men det betyder ju inte att det inte finns liv
   på någon planet med totalt annorlunda förutsättningar. Jag tror att utomjordiskt liv är mycket annorlunda än oss. Bara för ett tag sedan så hittade ju Nasa
   den nya livsformen tillexempel. Liv behöver inte vara som vi. Därför kan vi ha missat liv på planeter bara för att det är så annorlunda.
   Sen om man ska vara konspiratorisk 😉 he, he så är denna artikel såklart bara en rökridå. Vi kommer inte hitta några aliens förrän de bestämmer att vi är redo. Ha, ha 😛
   Men tack för länken! 🙂

   • Hua, jag hoppas verkligen inte att vi hittar några aliens. Tycker att aliens om något ”fenomen” är obehagliga.
    Å andra sidan vet man inte hur de i så fall skulle se ut, hur kommer de sig att de ”fått” de utseende som vi är vana att se? Gröna, stora ögon osv.

    Finns dom, så hoppas jag dom finns i en helt annan… galax eller nåt.

   • Hej Boris!
    Jag håller med om att det är mycket obehagligt med aliens. Som med alien abduction och så…
    Samtidigt tycker jag att det är mycket intressant.
    Undrar verkligen av sanningen är. Jag tror verkligen att det finns aliens på jorden. Frågan är bara vad det vill.

  • Det där vägrar jag tro på 😉 Klart som fan det finns liv på andra planeter :p vi har bara hittat fel 500 planeter 😉

  • Dom uppgifterna som Aftonbladet kommer med betyder knappast att det inte skulle finnas liv i rymden,mikrober till högre levande väsen.
   Man pratar om några 100-tal planeter.
   Det är möjligt att vi inte hittar liv i rymden men det är en helt annan sak..
   Det är förmodligen lättare att hitta en specifik räka i havet än att hitta liv i rymden med dagens teknik.
   Man förmodar att en normal stor galax innehåller ca 250 000 000 000 planeter addera det med antalet galaxer som är ca 50 000 000 000 000 så börjar man förstå svårigheterna.
   Men för att komplicera det ytterliggare så är våran teknik så dålig just nu så vi kan varken se eller höra några planeter då varje solsystems stjärna är princip det enda vi kan se och få signaler ifrån.
   Hur vet vi då att en planet existerar ? jo det man kan se är en förändring i solens bana som man kikar efter.
   Vet man då ens om det finns liv på dom planeterna som man har undersökt med dagens teknik ?
   Nej förmodligen inte helt säkert men det kan vara så.
   Rytmen från stjärnan ifråga ger ändå vissa svar om hur stor planeten är, hur nära den ligger solen så det utesluter vissa planeter.
   Men om man har hittat 500-600 planeter som man har undersökt med den tekniken som vi har sen funderar man över hur många planeter i ett solsystem kan troligt vis bära liv.
   Så tänker man på hur många galaxer det finns, respektive planeter i varje galax så pratar vi om ge och ta några mille hit åå dit men
   125 000 000 000 000 000 000 000 000 planeter hur många % har man då hittat.=) hur många miljoner planeter är 1%.

   • Hej Michael Petersson!
    Tack för din intressanta kommentar. Du har helt rätt! Det är så mycket vi inte vet eller har möjlighet att ens undersöka med dagens teknik.

 1. Mycket intressant. XD

  Bara en liten detalj som stör mig är att vi mäniskor sätter alltid oss skälva i stort fokus, så att det är vi som har den stora rollen, (*fast vi mäniskor har ett stort ego*)

  Men måste läsa Boken! Tackar för bok tipset ”MissMagic” 🙂

  Sen ska man inte tro för mycket på tidningarna. för man vet vilka forskare dom vänder sig till.

  Det finns liv överallt. Men vi behöver mer forskning å öppna ögonen och sinerna ännu mer. Som du sa MissMagic, det nya stället dom har hittat ett live som inte alls är lik våran dna .
  Och bara det öppnar ju att det kan finnas live där ute.
  Sen har vi platser i havet där forskare har sagt här finns inge liv, men tydligen så finns det liv, djupa grottor där knappt finns syre har dom hittat liv.
  Och på riktigt varma och kalla platser.

  så varför inte. å sen har vi för dålig utröstning för att kunna granska om det finns liv.
  Vi bedöma efter vårt egna liv still å vad vi kräver. för att kunna kallas för liv.

  Fast i min åsikt så har vi redan funnit liv , fast på ett helt annan nivå. vi har planeter och månar som är fylda med liv och rörelser. och ljud.

  • Hej Kennet / Koorogi!
   Tack så mycket!
   He, he du har rätt om människor. Vi vill alltid ha huvudrollen. Kanske är därför också som vi har så svårt att föreställa oss att liv kan se annorlunda ut än vad vi gör?
   Vi behöver verkligen vara mer öppna för vad liv kan vara.
   Åh, du måste läsa Alien Agenda. En av de bästa böckerna! 🙂 Du kommer nog gilla den.

 2. På tal om remote viewing så har detta fenomen testats även här i Sverige.

  I TV-programmet Det okända (visat i TV4 den 12/8 2004) hävdade fjärrskådaren Torbjörn Sassersson att han hade förmågan att kunna lämna sin kropp, ta sig till valfri plats och sedan återvända till kroppen och berätta vad han hade sett.

  TV4-redaktionen och Sassersson kom överens om att göra ett experiment för att pröva om han verkligen hade denna förmåga.

  Sassersson bad därför redaktionen att välja ut en bild ”med starka känslor i” och tejpa upp denna i ett låst rum.

  Därefter fick Sassersson en vecka på sig att hemifrån lämna sin kropp, flyga in på TV4-redaktionen, titta på bilden, flyga tillbaka till sin kropp för att därefter på internet försöka hitta en bild som liknade den som TV4 hade valt.

  Slutligen jämfördes Sasserssons bild med den som TV4-redaktionen hade valt.

  Den bild som TV4-redaktionen hade valt ut visade när ett av flygplanen kraschade in i World Trade Center den 11 september 2001. En bild full med starka känslor.

  Den bild som Sassersson hittade på internet visade även den när ett av flygplanen körde in i World Trade Center. Dock var det inte exakt samma bild, men motivet stämde alltså.

  Torbjörn Sassersson själv, liksom säkerligen många av TV-tittarna, tolkade resultatet som en demonstration av att Sassersson verkligen hade förmågan att kunna lämna sin kropp.

  Andra var dock mycket skeptiska till experimentets upplägg. Finns det egentligen så många starkt känslomässiga bilder att välja på, alltså bilder som det råder full enighet om att den uttrycker just starka känslor? Dvs det låg måhända nära till hands för både TV4-redaktionen och Sassersson att välja en bild vars känslomässiga innehåll verkligen var starkt (så att ingen efteråt skulle kunna stå upp och säga att det där var väl ingen bild innehållande något som signalerar starka känslor för alla som tittar på densamma)? Och med tanke på att WTC-dramat inträffade hösten 2001 och det här expwerimentet gjordes 2004 (alltså knappt tre år senare) är det kanske inte så konstigt, att bildvalet föll på det aktuella motiven, den aktuella händelsen.

  Man kan ju rannsaka sig själv. Vad minns du från de fem senaste åren i nyhetsväg när det gäller nyheter som dels är bildmässiga och dels anses som starkt känslofulla för envar som betraktar en bild av händelsen i fråga?

  Själv minns jag från 2005 att min pappa dog. För mig var det en starkt känslosam händelse. Men en bild på min pappa skulle säkerligen inte uppfattas av alla tittare/betraktare som om den vore extremt rik på känsloinnehåll. De allra flesta skulle nog uppfatta bilden i fråga som bilden av en gubbe, em som helst.

  År 2006 minns jag att det var fotbolls-VM, men jag kommer inte ihåg vilka lag som möttes i finalen. Från 2007-2010 samma sak. Kan inte komma på en enda sak som måste ha upplevts som starkt känslosam av ”alla” som fått se en bild från händelsen i fråga.

  Men säg årtalet 2001, och jag skulle svara att det var ju det året som flygplanen kraschade rakt in i WTC-skyskraporna.

  Hur som haver, våren 2008 lät man på Psykologiska institutionen vid Stockholms universitet berättat om när TV4 testa ett antal studenter. De erhöll frågan vilken händelse de ansåg fanns avbildad på ett foto som skulle återspegla och utstråla starka känslor för 2alla” världen över.

  I den ena experimentgruppen blev gissningen rätt på femte försöket . Det motsvarar en slumpfaktor att gissa rätt bild uppgående till 20 procent.

  I en anna experimentgrupp gissades det rätt redan på fjärde gissningsförsöket, dvs en 25-procentig sannolikhet att gissa rätt.

  I en tredje grupp gissade någon rätt på tredje försöket, vilket ger en sannolikhet på 33,33 procent att välja rätt bild FASTÄN bildvalet i fråga är okänt för försökspersonerna.

  I en fjärde grupp blev det träff redan vid gissningsförsök nr 2, alltså motsvarande 50 procents chans att gissa rätt UTAN att det förekommer remote viewing.

  De som gissade rätt lovade och bedyrade att de inte hade sett det där tv-programmet från 2004, där Torbjörn Sassersson gissade rätt.

  Tilläggas kan också att när Sassersson fick sin förmåga testad av forskare under metodologiskt mer godtagbara förhållanden (visat i tv-programmet Det okända den 23/11 2005), så avvek inte resultatet från vad man skulle kunna förvänta sig av en slump.

  Icke desto mindre tycker jag att att Torbjörn Sassersson ska ha kredd för att han gissade på rätt händelse. Det kunde ju lika gärna ha blivit fel. Fast hans korrekta gissning bevisar ju inte att fenomenet remote viewing existerar,

  Nämnas bör också att de amerikanska militära myndigheterna alltid visat stort intresse för paranormala och/eller övernaturliga, så militärt intresse utgör ju inget bevis i sig på att de fenomen man undersöker faktiskt existerar. Bland det senaste i den vägen är goat staring – att med en skarp blick stirra en get i ögonen så att den dör. Om detta fenomen kan man läsa mer här: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Men_Who_Stare_at_Goats

  Och här är en videosnutt som tacklar getstirrningsexperimentet på ett humoristiskt vis i så måtto, att geten visar sig ha starkare stirrningskapacitet än den mänsklige getstirraren: http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/249699/september-17-2009/goat-lab .

  Till sist: Nämner man remote viewing, finns det skäl att lyfta fram en man som heter Ingo Swann. Kolla in vad Wikipedia har att skriva om honom: http://en.wikipedia.org/wiki/Ingo_Swann .

  Jaha, MMG, nu återstår bara en sak för mig att göra: Att önska dig en härlig superduperhelg oavsett om det finns remote viewing eller inte, oavsett om det finns aliens eller inte.

  • Hej bbnews!
   Åh! Tack så jättemycket för din intressanta kommentar! 🙂
   Jag tycker du har rätt i att Torbjörn Sassersson ska ha lite kredit i alla fall. När jag hörde en bild som väckte starka kännslor tänkte jag inte på en nyhet allas utan bara att det skulle vara en obehaglig / våldsam bild. Så jag hade misslyckats totalt….
   När jag var i england såg jag ett program där de testade om folk i allmänhet har dessa krafter. De lät en tjej rita en bild och sen sitta och tänka på vad hon ritat.
   Sen skulle folk skicka in bilder av vad det trodde att hon ritat. En väldigt hög procent ritade stonehenge och cirklar och stenar. Det var också Stonehenge hon ritat!
   Var tyvärr så pass länge sen jag såg programmet så jag minns inte exakt hur stor procent det var… Men lite coolt ändå. 🙂
   Du har rätt i att det faktum att myndigheten tagit ett fenomen på allvar inte är bevis för det men det är alltid intressant när något undersökts seriöst.
   Tack för länken till Ingo Swann. Kände ingen namnet men har egentligen inte läst om honom…
   Goat staring är intressant men ganska konstigt. Får blogga om det nån gång. 🙂
   Ha, ha kul med geten med den starka stirrningskapaciteten! 😀

   Ha en riktig toppenhelg du med! 🙂

 3. Hej Miss MagicGirl!
  Varit ett tag sen du skrev om Aliens! 🙂
  Jodå, om man ska nå kontakt så skulle fjärrskådning kunna fungera. Varför inte? 🙂
  Spännande att resultatet av experimentet var så positiv. Kanske finns det någon sanning i deltagarnas vittnesmål!

  • Hej Maaretta!
   Ja, det var det. The Aliens are back! 😮
   Det är ett riktigt intressant experiment. Jag hoppas att det finns lite sanning i det. 🙂

 4. Men oj…lite scary :S Jag menar, om dom bråkar om jorden ligger ju vi lite risigt till. Om utomjordingar vet att vi finns, men vi inte vet(inte officiellt i alla fall) att vi är jättedumma. Tänk om dom små alienbarnen läser om oss i skolan(om dom har skola), och om dom har typ naturprogram om oss. Det skulle kännas ganska konstigt om dom tänkte på oss som dom dumma djur vi kanske faktiskt är. Jag menar, det verkar ju som om dom är lite förre oss i utvecklingen xd

  • Hej Tilda!
   Jo, det är sant. Men vi vet ju inte vad konflikten går ut på. Vad aliens har för planer för jorden…. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa.
   He, he ja, man undrar verkligen hur de ser på oss…

 5. Men vad coolt om det där stämmer 😀 jag är släkt med aliens 😀 fast väldigt låååååångt bak :p kanske är pga det som vi brukar beskriva aliens som grå med stora ögon? Utseendet på dem sitter fast i vårt medvetande från våra förfäder som såg dessa.

  Men där var det där med konflikt igen.. Det sa Lynn också.. Undrar vad som pågår :O

  Hoppas det där är sant att aliens har kontaktat regeringar och velat bli deras vänner och de velat samma 🙂 Och tänk om man skulle spränga i ett berg och hitta en koloni aliens 😉 vad roligt x) kan man tycka :p

  • Hej Legenden!
   Ha, ha självklart! Universum är ju väldigt stort!
   Jo, det vore väldigt coolt ifall vi är släkt med aliens. Jag tror nästan det. De kom hit för länge sedan… Det är också en bra förklaring till att vår klassiska bild av aliens är så människolik.
   Precis vad Lyn sa! Det är intressant hur alla delar börjar passa ihop… Ha, ha vore kul om vi hittade aliens inne i ett berg. 😀

   Jag ska snart maila lite intressanta alien-saker till dig också och idéer till ett till program btw. 🙂

 6. Jaha… Jorden ligger mitt i det galaktiska strids fältet! TOPPEN!!! Och jag antar att de första plasma strålarna kommer att avfyras exakt den 21 december 2012!!!
  Och vi människor härstammar från en långt försvunnen civilation vars teknologi kunde förgöra galaxen! Och det är just därför ”utomjordingarna” vill ha oss så att dom kan få kontroll över teknologin och förhindra att galaxen säger ”KAABOOOM!!!” (Eller tvärt om så att dom får kontroll över teknologin och får galaxen att säga ”KAABOOOM!!!”)

  • Hej Henry The Demon!
   He, he det magiska datumet! Fast jag hoppas att det inte blir något farligt för oss människor….
   Hoppas att de skyddar oss. Tydligen ansåg ju aliens att vårt liv var värt att bevara… hoppas att de talar sanning.
   Inget KAABOOOM tack. 😉

   • JOOOHOOODÅ!

   • Dumma dator!
    Det jag skulle säga var:
    JOHODÅ!!! Våran lilla planet kommer att bli kluven på mitten tack vare att de andra elaka aliensen skjuter en stråle mitt på planeten! Och dom så kallade ”utomjordingarna” kommer bara att rädda viktigt folk!!!… Eller så kommer dom att teleportera bort båda halvorna utav planeten med allt folk på och sätta ihop allt med rymd lim!

   • Hmm, låter inte så bra det… 😦
    Rymdlim lät intressant dock. Tänk ett så kraftfullt lim att det kan limma ihop en planet!
    Men jag skulle inte våga prova att limma något med det…. Tänk om man råkade limma ihop fingrarna? ^^ Då går det nog aldrig att komma loss…. 😮

 7. Oj, shit! Det här är läskigt, men jag tror på det.
  Både på fjärrskådandet och på aliens.
  Har ju själv, efter alla år insett att jag haft en sådan koppling hela mitt liv. Allt började uppdagas under terapi med bl.a hypnos. Fick även hjälp att bryta eländet… så nej, usch… idag försöker jag hålla mig undan från allt sånt här. Blir liksom illa berörd bara jag ser bilder på aliens. De finns – och jag tror fler kommer att inse det med tiden.

  • Hej Eva!
   Jag tror också på det.
   Förmodligen så är det en naturlig utveckling att fler och fler kommer bli medvetna om det så småningom .
   Stackars dig! Jag förstår att du blir illa berörd när du själv upplevt det i verkligheten.

 8. Jag kom och tänka på en bok när jag kom fram till fallen-ängel delen. Den boken heter frestad och är den 6:e delen av en serie som heter ”House of the night”. Den handlar om en helt vanlig amerikansk tonårstjej som helt utan förvarning blir märkt som vampyr av en vampyrspårare och att hon därför måste fly till en vampyrskola som kallas ”House of the night”. Men hon är ingen vanlig elev… När hon skulle leta upp sin chekroneiska (ett gammalt indianfolk) så ramlar hon, slår huvudet, blir medvetslös och helt plötsligt sår hon framför vampyrernas gudinna Nyx som säger åt henne att hon är utvald av en speciell anledning, att hon ska rädda den värld som vi känner till. Det där med ”fallen ängel” kommer inte för än bok 4 och den handlar typ om en omd fallen ängel (Kalona) som för länge sedan kom ner till jorden och våldtog chekroneiska kvinnor :S usch!!! Jag rekomenderar den den är skitbra!!!! (1:ans bok heter vampyrernas märke)

 9. Heej!
  Kul att du gjorde ett inlägg om Alien, skit intressant! 🙂
  Har du hört teorirerna om att vi kanske är planterad av aliens, att vi blivit en bland ras.
  Har inte sett det här serierna, men ska göra det. Där är det deras teorier hur det kunde gått till hur vi blivit planterad osv.
  ”Naked Science. Close Encounter”.
  ”Ancient Aliens”
  Rekommenderar den, tror på den teorin skit mycket.
  Fullt möjligt att de har kommit lång bort då människan inte fanns och att det blanda sin ras med sin och våran. Och sen har det följt utvecklingen och hjälpt oss. Tror det symboleserar sig själva med pyramiderna osv.
  Grym teori, hoppas att den är sann :D.
  Skulle vilja ha din teori om det 😀
  Kramar!

  • Hej Nathalieee!
   Tack!
   Gillar också ancient aliens-teorierna. 🙂 Att vi kan vara en blandning av aliens och tidiga människor finns det ju tecken på i en del mytologiska berättelser och även i bibeln (om man nu vill tolka det så) 🙂
   Så det är intressanta tankegångar. Väldigt häftigt att det föreslogs i fjärrskådarexperimentet också. 🙂
   Kram!

 10. Playja här från utomjordiskt i fokus! *vinkar glatt hej*

  Ville bara tacka för den fina artikeln du lagt in på sajten.
  Du har ett härligt språk och skriver suveränt bra och bilderna i artikeln är urhäftiga.

  Hoppas på att se flera artiklar på Utomjordiskt från dig. (Helst hade man velat ha med dig som sajtadmin 😉

  Allså!… Ett STORT tack från mig.
  Ps! Häftig blogg du har *tummen upp*

  • Hej Playja!
   Åh, hej där! *Vinkar glatt tillbaka* 🙂
   Vad glad jag blir över att du uppskattade min artikel!
   tänker snart publicera någon till och även i fortsättningen alltid lägga ut mina alien / ufo -inlägg där också. 🙂
   Gillar ert forum jättemycket även om jag inte har varit så pratsam i trådarna på sistone så tittar jag runt en del. ^_^
   Tack än en gång för din fina kommentar! Värmer verkligen att höra! 😀

 11. var det det kriget jag och många såg högt uppe på himlen någon gång i början på 1980 talet tidningar och TV sade att det var åskväder 15000 meter upp
  i atmosfären ingen trodde det.

  det såg ut som hundra tals om inte tusentals farkoster sköt lysgranater.kors och tvärs på himlen

  inga ljud hördes det pågick flera timmar på sena kvällen, strimlorna for kors och tvärs och mycket tätt
  men inga explosioner syntes

  • Hej Lisa!
   Spännade! Inte hört om den incidenten! (Skandal?) ^_^;;
   Du har ingen länk till någon gamal nyhetsartikel eller så där man kan läsa mer? 🙂

 12. det ända jagvet om ufo e att flera av dom är inte från rymden usa har gjort flera ufo liknande flygplan under 2 världs kriget och dom moderna som stealth bomber

 13. Tycker att detdär med att det skulle finnas aliens i berghålor och på havsbottnen är intressant. Det finns ju en massa undervattensgråttor på jorden som forskarna inte har tillräckligt med pengar för att undersöka.
  Tänk om det finns någon slags ”människor” där som har funnits mycket längre än oss?

  • Hej Veronika!
   Ja, det håller jag med om! Det finns ju ändå en del outforskade platser på jorden ännu.
   Väldigt spännande tanke att det lever utomjordingar här parallellt med oss…

 14. Om du inte sett den så rekommenderar jag starkt filmen ”Fourth Kind” med Milla Jovovich

  även serien ”Taken” är väldigt intressant

  • Hej Danny!
   Fourth Kind har jag sett. Den var ganska bra. 🙂 Lite kul när filmer har den där ”verklighets”-dimensionen till sig.
   ”Taken” har jag inte hört om dock… ska kolla upp den!

   Tack för tipsen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: