Alien hittad i Mexico.

Den största frågan just nu är: Har vi äntligen hittat beviset för utomjordiskt liv? Eller en hittills okänd jordbo för den delen?

Den påstådda alien eller alienbabyn som man tror att det är 🙂 gjorde entré 2007. Den hittades av farmare i Mexico. Den var då vid liv och skrämde slag på farmaren Marao Lopez som i skräcken dränkte den i en sjö. (NEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!) Han kämpade mot varelsen i flera timmar. Den skrek och skakade och till sist lyckade han dränka den. Usch, hela den här historien gör mig hur ledsen som helst. Att man hittar en varelse som inte liknar något man sett tidigare betyder ju inte att den är ond. ;_; Eller att man har rätt att döda den.

Här följer lite foton av varelsen:som ni ser ovan är den väldigt liten.

Anledningen till all uppståndelse runt denna nu två år gamla historia är att forskare har undersökt varelsen och bekräftat att den inte är av mänskligt ursprung. Enligt forskarna kan varelsen stanna under vatten länge, har rotlösa tänder som inte liknar en människas alls och skelettet påminner om en ödlas. Hjärnan är stor och man tror att varelsens intelligens är mycket hög. Forskarna överväger allvarligt om detta är en utomjordisk besökare. Det är spännande att se hur allvarligt denna varelse tas. Det känns som att detta fynd är äkta.

Marao Lopez dog mystiskt för en tid sedan. Hans bil tycks ha fattat eld. Elden var inte som eld brukar vara och mycket hetare. Vissa, bland andra hans änka, tror att detta var en hämnd från alienbabyns föräldrar….

Många ufon har rapporterats i området. Vissa tror att varelsen glömts kvar eller tappats bort av sina föräldrar. Slarv! Vissa farmare i området vittnar om att en till liknande varelse setts till men att den sprang sin väg när de gick närmare den. Smart av den.

Ja, nyheten förvirrar och fascinerar. Men själv känner jag mig väldigt illa berörd av hela grejen. Först och främst är det hemskt att läsa om hur varelsen behandlades när den hittades. Och Maraos död känns mycket underlig. Ja, jag vet inte. Hela grejen är obehaglig.

Vad tror du? Är detta äntligen ett konkret bevis på utomjordiskt liv?

Här kan ni se en video om den:

73 svar

 1. Nu kommer det här säkert låta jätteskumt, men tycker 'varelsen' är skitsöt ju! 😀

  Sluta aldrig blogga tjejen, har följt dig ett tag nu och dina inlägg är de mest intressanta i bloggosfären. Du kör verkligen ditt eget race och du är så bra på det! :))

 2. Hej Ceralia!

  Åh tack så jättemycket! Nu blev jag jätteglad! Vad snäll du är! Jag älskar verkligen att blogga och det betyder mycket att få höra att man är uppskattad! ^__^

  Ha, ha nej jag tycker inte att du är skum. Håller faktiskt med. Den ser rörande ut. Lite som en pytteliten apa. 🙂 På nått sätt. Önskar att de hade varit snälla mot den och att man hade fått se den i livet.

 3. Vad härligt häftigt 🙂

 4. Hej Malin!

  Ja, det känns som att det är på riktigt denna gång. Undrar verkligen över vad det är för en liten filur. 🙂

 5. Jag såg det där på något klipp på nätet för ett tag sedan, vet inte vad jag ska tro, helt sjukt… Jag tror inte på det men kan inte hjälpa att tänka "tänk om".

  Lite mystiskt, spännande 🙂

 6. Hej Annie!

  Ja, det är svårt att veta. Jag tror absolut på det eftersom forskare har uppmärksammat och undersökt fallet så. Men en sida av mig vill inte att det ska vara sant för att jag tycker så synd om varelsen så… Ja, får se om det kommer komma ut mer info om det hela. I sånt fall skriver jag direkt.

 7. Jag håller med Ceralia, den var ju jättesöt ^^ Lite skumt bara att det tog flera timmar att dränka en sån liten tycker jag..Men men. 🙂

  Hoppas du har det bra 🙂
  kram

 8. Hej Söderberg!

  Ja den är riktigt gullig! Fy fan alltså för det hemska öde den fick. Blir så arg….

  Tack så mycket! Jo då allt är bra!

  Ha det fint du med! Må god magi följa dig!

 9. Det enda som jag inte kan låta bli att undra över är varför det inte fått mer uppmärksamhet om det är verkligt… eller har jag bara missat det?

  Ha det gott!

 10. Hej Vida!
  Det uppmärksammas nog mer och mer. Jag hörde först om detta på aftonbladets webbtv så det har visats på nyheterna. Får hoppas att vi snart får veta ännu mer. 🙂

 11. Ja det var synd om den (om den fanns). Synd att han dödade den och sedan väntat så länge.

 12. Hej Anna!

  Ja, det är verkligen synd om den. Man blir riktigt upprörd över dens öde. Finns gör den ju bevisligen. Om den hade varit en bluff skulle nog forskarna som undersökt den märkt det. Men, ja sorgligt som sagt.

 13. Anytime ^^ Haha!

  Tack så mycket, årets H&M sommarposters kjol, hehe 😉
  Det får du väldigt gärna fortsätta med!:) Kram på dig!!

 14. Jag undrar varför man inte hört detta tidigare. Man undrar verkligen. Söt liten utomjording!

 15. Hejsan Anonym!

  Anledningen till det är nog att det är först nu den har analyserats och man vet att det inte är en bluff. Förhoppningsvis kommer vi få höra mer och mer om den från och med nu.

  Ja, jag håller med dig fullkomligt! Den är riktigt söt! ^.^

 16. Jag tycker att det är lite "Gollum"-varning över det hela…å ligger rätt i tiden å.Nä, jag är skeptisk. Nån ska ju vara det oxå. 😉

 17. Vad är farkosten som den kom med om det är en utomjording? Hm, kan man inte vända på steken att den kommer från jorden. Forskare upptäcker nya arter av olika djur och växter hela tiden. Kan det inte vara sådant som har upptäckts i det här fallet? Den liknas vid en humanoid eftersom den har armar och ben som vi har och kan vara en släkting till våra förfäder, från aporna kanske. Vad tror du?

 18. Hej Lurventussen!
  Jag förstår hur du menar. Den är utan tvekan ganska Gollum-lik. Men jag tror ändå inte att det är ett reklamtrick. Tror inte att de skulle ha tagit det så långt som att hitta på att de dna-testat den då och så vidare… Men vad vet man? Vi får vara uppmärksamma i fall alver och en mystisk ring dyker upp i samma område! 🙂

  Hej Artlover!
  Intressant tanke! Jag är absolut beredd att hålla med dig. Det finns mycket här på jorden som vi inte vet om. Så det är mer än möjligt. Eller så är den från en av de andra dimensionerna… ^__^

 19. Jag tyckte den var gullig och skulle kunna tänka mig att ha en eller två av dem boende hos mig.

 20. ser läskiga ut

 21. Hej Gurre!
  Ja, det vore trevligt! Tänk att komma hem och så sitter en sån där liten filur och tittar på TV. 🙂 Vi får väl sätta in en annons i tidningen: Aliens på besök på jorden är välkomna att hyra rum hos oss! 🙂

  Hej Anni!
  Först höll jag med dig men nu tycker jag att den bara känns sötare och sötare. 🙂

 22. Oj wow sånt här är ju galet kul, Intressant. Dem har hittat en Alien :O eller kanske något oupptäckt djur. Ska spara den videon i mina favoriter 🙂

 23. haha men usch vilket litet vider 😀
  Den får vi hoppsd inte 'r utomjordiskt för isåfall skulle jag inte vara ute och gå på kvällarna:O
  Tänk om en såndär kommer och flyger på en:S

 24. Hej Lesly!
  Ja, det är intressant! Jag hoppas på mer nyheter om den snart! Tycker att det är precis lika spännande om den är från jorden. 🙂 Tänk om det är en helt ny sorts livsform som uppkommit utan att vi märkt det?

  Hej Linda!
  Ja jag skulle nog också bli rädd om den "flög på mig". 😮 Men sen skulle jag nog tycka att den var söt. ^.^

 25. Nja, tror inte det är någon utomjording. Känns som bluff. Sånt här är nog för lätt att tillverka själv. Man kan ju anlita en skicklig grupp av folk, skulptörer och designers och göra en liten modell och hitta på en story…men vi får väl se vad händer

 26. Hej Lenhult!
  Fast skulle man ta en bluff så här långt?
  Jag menar, den här historien dök ju upp för två år sen och nu omtalas den igen efter att forskare har kommit med sin analys av varelsen. I fall det är en bluff måste ju väldigt många vara inblandade i den. Även de forskare som säger sig ha undersökt varelsen.

  Ja, får se hur det hela utvecklar sig. 🙂

 27. Jag måste säga att den där varelsen är riktigt mysko. Kan omöjligt komma ifrån våran planet. Känns spännande när man tänker på att det kanske finns tusentals små såna där filurer ute i rymden.

 28. Tycker allt sånt här med ufon, aliens etc. är så spännande och roligt, men samtidigt lite läskigt att läsa om. Den är ju så himla liten. Synd att han som hittade den dränkte den. :/ Tror jag läste på Aftonbladet att de kommit fram till att det var ett alienfoster. Det låter också lite knepigt… Hur kunde den då vara vid liv?

 29. Hej Sandra!Ja, den är verkligen mysko! JAG VILL VETA MER!!! He, he, ja jag skulle inte ha något emot om rymden var fylld av en massa såna där. 🙂 Gulligt! ^_^Hej Mickan!Åh, jag vet! 🙂 Ufon och aliens är så grymt spännande och fantasieggande. Rymden är överhuvetaget väldigt intressant. Men ibland när jag funderar över den känner jag mig lite snurrig. "_" Ja, alltså jag är så förbannad på han som hittade den. Jag fattar inte, VARFÖR???!!! Fy.Alienfoster? Det var ju lite skumt. Ett foster kan den ju inte räknas som heller…:) Men jag antar att journalisten gjort en dålig översättning från någon engelsk artikel för på nästan alla ställen jag har läst om varelsen på kallas den för "alien baby".

 30. Hitta din blogg precis och jag måste bara säga att det är min favoritblogg just nu! Är så trött på allt mode och utseende trams! Tycker det är otroligt bra gjort av dig att starta en blogg med detta innehåll. Sånt här har alltid faschinerat mig och intresserat mig. Och den här artikeln om den lilla alien bäbisen fastnade jag mest för (Har inte gårr igenom hela bloggen din än, men det ska bara bli ett rent nöje)

  Jag har en otrolig kärlek för ”Aliens” och liknande varelser. Älskar konstnären Giger och hans kreationer. Jag är själv konstnär och har ritat min version av ett Alien som håller i en liten kärleksfågel. Du kan se alla mina teckningar på min blogg.

  Fyfasiken så intressant dett var. Men håller verkligen med dig om att det var helt fel och synd att mannen agerade som han gjorde när han upptäckte den lilla varelsen. Så jävla onödigt. Jag hade varit mer intresserad än då av den där lilla bäbisen..

  Nu ska jag sluta babbla hrä.. Skitbra blogg! All cred till dig!
  Kramar / Kan Dee

  • Hej Kan Dee!

   Oj, oj, oj vad glad jag blev när jag läste din kommentar! Tack så jättemycket!
   Jag är också mycket intresserad av aliens och utomjordiskt liv. Det är så fascinerande att fundera över. En dröm skulle verkligen vara att få träffa en i verkligheten. Tänk vad häftigt! Jag är verkligen så arg på han som hittade alienbabyn! Jag fattar inte! Skulle aldrig ha gjort så, den var ju så lite också. Jag hade inte blivit rädd för den!

   Har varit inne på din sida och kollat på din konst! Du är verkligen jätteduktig. Du gör så vackra utrycksfulla bilder och du är otroligt skicklig med skuggor och higlights. (som jag tycker är så svårt!)
   Gillade din alien och lovebird-bild. Jag blev faktiskt riktigt tagen av den. Den var sorglig och poetisk. Mycket fängslande.

   Ha det så bra! Jag kommer lungt fortsätta titta in hos dig och njuta av dina bilder!

 31. Hej, hittade hit genom min inspirations-källa Kan Dee.
  Precis som hon är jag intresserad av det övernaturliga och oförklarliga, så jag tänker sätta mig och läsa en massa intressant nu! 🙂

  Men en tanke som slog mig var att Alienbäbisen var väldigt lik en chupacabra?
  Bara att taggarna kanske inte växt ut än, eller att honor (eller hanar?) kanske inte har piggar?

  Tänderna ser rätt lika ut, likaså kroppsbyggnaden. Chupacabran beskrivs ha ”ödleliknande hud” och alienbäbisen hade ju ödleliknande skelett.

  Rätt intressant iakttagelse, tycker jag.
  Tål att funderas på! 🙂

  • Hej Ronja Zorina! (snyggt namn!)
   Kul att du hittade hit! Var säkert ödet…^_^

   Din teori om alienbabyn är mycket bra måste jag säga. Nu när jag tittar på bilderna av den igen så tänker jag bara på hur lik chupacabra den faktiskt är! Det är ju mycket möjligt att det är en chupacabraunge eller så. Ja, nu lutar jag faktiskt mot att tro att det är det.

 32. För det första.. Jag hittade till din blogg via en av mina största inspirationer,Kan Dee och jag älskar den redan.. har spenderat som högst 5 minuter här nu och jag är helt fast:)

  Jag har alltid fascinerats av magi och det övernaturliga:)

  Sedan det med denna lilla varelse.. jag tycker den är hur söt som helst. Varför mannen valde att ta livet av den går bort om min förståelse.. visst, jag skulle säkert till en början blivit chockad och rädd, men man måste ju ge allt en chans.. Men det är tyvärr så med människan.. allt som inte är sött, ulligt och gulligt bryr man sig inte om.
  Hur som helst
  Jag hoppas verkligen att vi en dag får stöta på mer av dessa varelser och att vi då kan bete oss moget 🙂
  Jag började ärligt gråta när jag läste om hur den lilla stackaren led pga vad mannen gjorde mot honom..:(

  Sköt om dig
  Kram

  • Hej Anna!
   Jag vet! Man blir så förbannad! Jag fattar inte att han reagerade som han gjorde. Okej, att han skulle bli rädd men om man blir rädd då springer man ju sin väg. Inte ger sig på den! Fy alltså!

   Men vad roligt att du gillar min blogg! Det gör mig jätteglad att höra! Ja, det övernaturliga är verkligen grymt fascinerande! Jag vill bara veta mer och mer om det. 🙂

   Ha det så bra och välkommen åter!

 33. det hade ju varit sjukt häftigt att se den här på riktigt! 🙂

  • Hej Anni!
   Ja, verkligen! Skulle verkligen ha velat göra det. Jag önskar att jag hade hittat den. Jag hade behandlat den mycket bättre.

 34. Jag såg den där videon på Aftonbladet förut…men det var väl också något med forskaren som sa att det är en alien. Att han var känd för att inte vara trovärdig?
  Jag vet inte… jag tror ju på aliens, men den här…nja…jag tror mer det är någon freak of nature. Tror att en alien kunnat försvara sig mot det äckliga mannen som dränkte den! Jag menar den saknar ju inte tänder direkt 😉

  • Hej CC!
   Hmm, har inte hört det där om forskaren. Synd om det är han som lurar alla.
   Eller så försöker en konspiration TYSTA NER SANNINGEN!!! eh, eller nått… 😉
   Att det är ett freak of nature är spännande också. Man undrar om det kommer dyka upp fler sådana här varelser. Tänk om det skulle vara en ny mutation.
   ja, önskar verkligen att den hade kunnat försvara sig. Historien är så hemsk så ibland önskar jag att det är en bluff bara för att ingen ska ha behövt lida som den sägs ha fått.

 35. Om det inte är fake så är det riktigt scary, tycker jag…

  • Hej Eva!
   Ja, det är en intressant historia eftersom mycket tyder på att det är äkta. Ja, man undrar verkligen… Hoppas man snart får veta mer!

 36. Hej! Jag tror nog att det är en apa aom har blivit bränd tills döds man ser tänder på den och om man kollar noga så ser man att det är en apa skriv ike falska saker på nätet det kan påverka små barn om dom hittar detta.

  //Lenuor

  • Hej Lenuor!
   Ja, den är lite lik en apa. Men efter att de tagit prover på den upptäckte de ju att den inte liknade någon känd djurart så det är svårt att veta…
   Tyvärr kan jag ju inte ta ansvar för alla som läser detta. Men jag hoppas att föräldrar förstår att nätet inte är en lämplig plats för småbarn. Jag menar att med tanke på ALLT som finns på nätet så är min blogg knappast det värsta om du förstår hur jag menar. Denna historia stod det förövrigt om på flera nyhetssidor så hittar folk den inte här hittar de den någon annanstans.

   • Är det så det ligger till, ett tips den ser ut som en Apa för mig, men kanske inte för dig. Jag försöker se den som en utomjording men jag ser inget, jag tvekar lite…

   • Hej Lenuor!
    Tja, den kanske är lite aplik nu när du säger det… Men om det verkligen var en apa känns det som att forskarna borde ha kunnat märka det.
    Nu kunde de ju inte alls avgöra vad det var.

 37. Jag tycker att den är söt! 🙂
  Tänk vad gullig den måste ha varit när den levde…
  Men jag fattar inte varför ALLA människor som ser nåt annorlunda måste döda det??!!!!!

  Jag skulle nog försökt kommunicera med den eller tagit med den hem och hjälpt den till sina föräldrar om det gick eller låtit den bo hos mig om den var hemlös eller så…

  Eller försökt hjälpa den på nåt sätt iaf…

  Måste också säga att det första jag tänkte på var Gollum.^^
  Men en liten söt miniversion.^^

  Men det känns ändå läskigt och lite otäckt… av nån anledning, men det jag tycker är otäckaste är nog den där mannens grymmhet, heftersom den skrek och levde om med. :S
  Förstår mig inte på sånna människor. :S

  • Hej igen EmoSasuke!
   Ja, den måste ha varigt supergullig! Hade velat se den i livet.
   Ha, ha jo jag tänkte också på gollum. 🙂
   Ja, än en gång blir man ledsen och besviken över hur hemska människor kan vara.

 38. Har precis upptäckt din blogg, den verkar mycket intressant. 😀

  När jag läste detta bev jag väldigt illa till mods… Hur kan man döda något sådär? Iofs vet jag inte vad jag skulle gjort (förmodligen lagt benen på ryggen eller spionerat på den) men att döda den tycker jag var liiite för drastiskt för min smak.

  • Hej Alice!
   Jag, vet man blir verkligen ledsen och arg. Fattar inte hur han tänkte.
   Tack för att du gillar min blogg!
   Välkommen åter!

 39. Har funderat göra en blogg om sånt här faktiskt själv.
  Men när ja hitta den här bloggen känner ja igen mig skit mycket.
  Bloggar du ensam elr är de flera?
  Du borde göra en bättre headliner till bloggen så den väcker uppmärksameheten och stämmingen lite.
  Headline elr vad man ska säga påverkar mycket av bloggen.
  Den kommer bli succe ifall du gör den lite bättre 🙂

 40. den kanske är häften apa och hälfen utomdjording…
  vem vet.

 41. Oj, en alien 😀 Coolt 🙂

  Vilken elak jävel att döda den >.<

  Har det talats något mer om den?

  • Hej Legenden!
   Jag vet, det är verkligen hemskt. Tyvärr har jag inte hört något mer vilket är underligt… Börjar undra om det har tystats ner?

 42. Tror absolut på att det var en alien. Eftersom de sagt att de sett en annan kan det ju vara att det var syskon som blivit kvarglömda av sina föräldrar eller liknande. Kanske utomjodingarna kollade in våran planet av någon speciell anledning, t.ex. att deras planet höll på att dö ut eller hade sprängts eller någon annan anledning. Sen kanske de hade blivit skrämda av något på jorden och trott att de skulle bli attackerade och flydde därför men glömde i hasten bort barnen. Det är min version av det hela. Sen hittade farmaren den ena och dränkte den i rädslan. Vad hemskt allting blir av rädsla 😥

 43. ja tror att jag fattar nu vrf gud vill förgöra oss

  • Hej Austin!
   Ja, precis…. Det är verkligen hemskt hur han dödade den. Men alla människor kan ju inte dras över en kant.

   • nej…. men gud har ”sagt” att de finns en uppenbarelse… vet bara ungefär när de e men det är ju inte ämnet, i sri-lanka har dom hittat riktiga skumma ufon….enligt min kompis -.-

   • Okej, vi får se vad som händer…
    Spännande med ufona i sri-lanka. 🙂

 44. konstigt djur det där och synd att mannen dödade den. den kunde vän vå leva jag skulle ringa vätrenären tror jag och om jag var han när jag dränkte den och den inte dom så skulle jag tänkt efter och låtit den springa sin väg fast först plåstrat om den man vet ju alldrig som den där mystiska branden som mannen dom i sen ska man låta djur vara jag tycker inte om spindra t.ex men jag klarar inte ens av att döda dom men mygger dödar jag lätt men till och med flugor jag jag sårt för ibland om dom inte är väldigt iriterande förstårs…

 45. Chitt vad läskig den är!!! >.<

 46. alltså den där varelsen var skit söt ju inte leskig och när jag skulle se videon var den nederlagd 😦

  • Hej Wolfgirl!
   Håller med! Den är verkligen söt. Stackarn.
   Vad synd att videon var nedlagd. 😦
   Men de upprepade ungefär samma fakta som jag har i inlägget så du missade inte direkt något viktigt.

 47. *Snyft…suck…* Varför dödade han den?!? Varför? Bara för att han blev rädd behövde han väl inte mörda den? Han skrämde mig! Ger det mig rätten att slå in skallen på honom?!? Va? *The evil fairy teleporterar sig till dödsriket och ser Marao Lopez. Hon går bestämt fram och dödar honom igen, så att han kommer till helvetet. Under tiden skrattar Evil fairy galet och skriker; ”Dö! Dö!”* 😦

 48. Hittade denna video på Youtube:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: